“Innovatieve feedback voor gezond bewegen”

Moeiteloos analyseren

Met kunstmatige intelligentie maken wij de interpretatie van meetgegevens helder. Onze producten leveren directe tijdwinst op en een nauwkeurig advies.                                

Persoonlijk

Iedereen is anders en daar houden wij rekening mee. Feedback afgestemd op de persoon en de situatie.

Accuraat

Wij onderscheiden ons door nauwkeurige analyses. Dit bereiken wij door data te integreren en een multidisciplinaire aanpak met een flexibel team.

Kennisdeling

Move-Metrics werkt samen met wetenschappers, zorg- en sportprofessionals. Via onze producten en cloudomgeving wordt kennis en inzichten gedeeld binnen uw organisatie, dit is de kracht van de producten van Move-Metrics.

Ben is oprichter van Move-Metrics. Na zijn studie Bewegingswetenschappen heeft hij zich verder gespecialiseerd in data-analyse. Tijdens zijn promotieproject heeft hij verschillende algoritmes ontwikkeld om feedback in het hardlopen te verbeteren. Voor zijn promotietraject heeft hij functies gehad in R&D en projectmanagement. Ben heeft een brede interesse in sport en gezondheid en zet zijn gevarieerde vaardigheden in voor wetenschappelijkonderzoek en ook in de sport. Hij heeft onder andere op wedstrijdniveau geschaatst en geroeid, een volledige triatlon afgelegd en verschillende marathons gelopen.

Waarom?

Met de huidige technologie wordt veel data verzameld. Toch wordt de interpretatie vaak overgelaten aan de gebruikers en ontbreekt het vaak aan nauwkeurigheid. Verkeerde feedback is niet alleen ineffectief, het kan zelfs blessures of prestatievermindering in de hand werken! Dit is niet nodig. Move-Metrics ontwikkelt daarom voor andere partijen slimme analyses.

Hoe?

Met innovatieve analyse technieken kan er betekenis aan de gegevens worden gegeven. Cijfers worden omgezet tot concrete persoonlijke feedback. Move-Metrics houdt zich bezig met het ontwikkelen van algoritmen en webapplicaties om kennis over te dragen, mensen te inspireren en te motiveren om gezond te sporten en te bewegen.

Ons aanbod

    Verplaats de slider en druk op verzenden