Slimme Digitale Feedback

Move-Metrics biedt hulp in de ontwikkeling van slimme digitale feedback. De kennis over gezond bewegen in combinatie met de technologische mogelijkheden maakt Move-Metrics uniek. We bieden hulp met het uitwerken van unieke ideeën en helpen onze clienten met de realisatie van tastbare producten.

We analyseren de requirements, valideren bestaande oplossingen, bekijken de technolosche mogelijkheden. We bieden hulp op maat voor de ontwikkeling van slimme algoritmes. Dit maakt ons de ideale partner voor product ontwikkelaars in de sport en gezondheidszorg.

Heb je een technologische uitdaging die je wilt voorleggen? Wil je sneller resultaat in de ontwikkeling van jouw product? Met geavanceerde data-analyse technieken en inhoudelijke kennis denken we graag met je mee.


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Technologie is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, de sport en de zorg. Het meten is echter niet voldoende, software moet de ruwe data verwerken en omzetten tot zinvolle gegevens. Move-Metrics is gespecialiseerd in het analyseren van activiteit & sport data. Move-Metrics gaat nog een stap verder door te kijken hoe de cijfers kunnen worden gebruikt voor praktische feedback.

De kracht van objectief analyseren

Het gebruik van een database en algoritmes biedt de mogelijkheid om objectief bewegingsdata te analyseren. Met rekenkracht kan dit op vele dimensies tegelijk. Om de kracht van technologie goed te benutten moet het algoritme wel de juiste informatie gebruiken en uit eindelijk leiden tot een praktische en uitvoerbare conclusies.

Validiteit en testen van de algortimes

Nadat een algoritme ontwikkeld is, moet het algoritme getest worden onder verschillende condities die passend zijn bij het doel van het algoritme. Naast het valideren van het algoritme met een database dient het algoritme betrouwbare resultaten te geven ook in situaties waarin de data minder ‘clean’ wordt doorgegeven. Daarnaast kan het algoritme geoptimaliseerd worden voor nauwkeurigheid of de benodigde rekenkracht. Het valideren en optimaliseren gaat in een iteratief proces totdat het algoritme gefinetuned is om de gewenste nauwkeurigheid en prestatie te leveren die daarvan verwacht mag worden.

Ontwikkeling met kennis

Om algoritmes te ontwikkelen die daadwerkelijk bijdragen aan de effectiviteit van een applicatie worden de algoritmes bij Move-Metrics ontwikkeld vanuit kennis over het menselijk lichaam: denk hierbij aan de psychologie, de biomechanica en de pathologie. Zonder deze kennis slaat feedback al snel de plank mis.